logo

Industrijska prerada kukuruza

Fabrika za preradu kukuruza "Corn Product" Sremska Mitrovica je locirana u industrijskoj zoni grada Sremska Mitrovica na veoma povoljnom geografskom položaju koji omogućava promet robe vodenim, drumskim i železničkim saobraćajem obzirom da se ista nalazi na obali reke Save, kao i uz razvijenu drumsku i železničku mrežu.
Proizvodnja u Fabrici za preradu kukuruza "Corn Produkt" Sremska Mitrovica se odvija po savremenoj tehnologiji prema kojoj se kontroliše svaka faza proizvodnje u skladu sa propisanim standardima , što nam omogućava da potrošačima ponudimo kvalitetne proizvode i garantujemo za njihov kvalitet .
" Corn Produkt" Sremska Mitrovica je implementirao i sertifikovao HACCP sistem, u cilju dobijanja zdravstveno bezbednih proizvoda, kroz konstatno unapređenje potrebnih programa (smanjenje verovatnoće unošenja opasnosti po bezbednost hrane u proizvod, preko radne sredine) i osposobljavanje zaposlenih.
Naši proizvodi nisu GMO, ne sadrže konzervans, veštačke boje i arome.
Jedini na tržištu proizvodimo Instant Palentu.
Proizvodi dobijeni industrijskom preradom kukuruza mogu se podeliti u dve osnovne grupe i to:
- Mlinski proizvodi : Instant palenta, Kukuruzno brašno i Kukuruzni griz.
- Oplemenjeni proizvodi su proizvodi linije Korn fleksa i Korn flipsa.
Korn fleks se proizvodi sa više različitih ukusa : Korn fleks kukuruzne pahuljice sa cimetom , kakaom, suvim grožđem i klasik.
Flipsevi se dobijaju ekstrudiranjem grizeva za dalju preradu sa ubacivanjem određenih dodataaka i punila pa tako dobijamo : Dambo flips, Corn flips sa kikirikijem i Corn flips sa kakaom.

Naši proizvodi su prisutni ne samo na našem tržištu , nego i u zemljama u regionu : Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj gori, sa tendencijom da se tržište proširi.